Programok és Látványosságok

A Hotel közelében és Pécs városában.

zsolnay-house-944213_1920

Zsolnay Kulturális Negyed

Weboldal: http://www.zsolnaynegyed.hu/

 

 

 

 


KodalyKodály Központ

Weboldal: http://www.kodalykozpont.hu/

A ház akár három eseményt is képes kiszolgálni egyszerre: a rezidens zenekar használhatja a saját termét, a vendégegyüttes a nagytermet, a konferenciatermekben pedig közben folyhat kisebb üzleti rendezvény.

 


Pecsi_Galeria

Pécsi Galéria

Weboldal: http://www.pecsigaleria.hu/

A Pécsi Galéria kiállítóterei exkluzív rendezvények, konferenciák helyszíne. Különböző méretű termekkel és szolgáltatásokkal.

 

 


356_8

Rácz Tanya

Weboldal: http://www.racztanya.hu/

A Rácz Lovastanya Pécstől 15 km-re, az orfűi vízi paradicsom szomszédságában, gyönyörű környezetben található. A családias hangulatú panzió 50 hektáros területe kiválóan alkalmas aktív és passzív pihenésre, szórakozásra.

 


 Pécs_Cathedral_-_HungaryPécsi Bazilika és Székesegyház

A Pécs óvárosában található pécsi székesegyház (Pécsi Szent Péter és Szent Pál Székesegyház, nevezik vártemplomnak, székesegyháznak, bazilikának is), melyet Szent István király idejében alapítottak, több évszázad stílusjegyeit hordozza magán. Legjelentősebb átalakítása Pollack Mihály nevéhez fűződik. A dóm külseje néhány vonásban klasszicista lett, de zömében a gót stílusjegyek uralkodnak. Az 1882-1891 közti újabb átépítés során nyerte el a mai formáját.